Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Γράφουν τα ΜΜΕ : Κύμα αμφισβήτησης κατά Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ














Στο 11,9% το σοσιαλιστικό κόμμα  σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση.Επικρατέστεροι διάδοχοι Βενιζέλος και Λοβέρδος.Έντονη αμφισβήτηση δέχεται ο Γιώργος Παπανδρέου από τη βάση του ΠΑΣΟΚ, ενόψει μάλιστα και των εκλογών που πλησιάζουν, καθώς το πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού έχει φθαρεί τόσο από την πολιτική που επέβαλε το πρόγραμμα δανεισμού και η τρόικα, όσο και από τις επιλογές του – κυρίως αυτή του δημοψηφίσματος – που αναστάτωσε πολίτες και αγορές και έβαλε για πρώτη φορά στο τραπέζι ανοιχτά θέμα παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ.Σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB για την Real News, το 58,3% ζητεί την αποχώρηση Παπανδρέου από την ηγεσία του κόμματος, με επικρατέστερους διαδόχους τον Ευ. Βενιζέλο και τον Αν. Λοβέρδο.Στη δημοσκόπηση αυτή το ΠΑΣΟΚ κονταροχτυπιέται με το ΚΚΕ καθώς πέφτει στο 11,9%. Η ΝΔ βρίσκεται στο 21,8%, το ΚΚΕ στο 9,5%, ο ΛΑΟΣ στο 6,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ στο 7,6% η Δημοκρατική Αριστερά στο 6,5%, η Δημοκρατική Συμμαχία στο 2,8%, οι Οικολόγοι στο 2,8% και το Άρμα Πολιτών στο 1,3%. Τι λέει ο κόσμος για τον πρώην πρωθυπουργό; Το 66,8% κρίνει ότι πρέπει να παραιτηθεί και να αρχίσουν άμεσα οι διαδικασίες για νέο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ. Μόνο 19,8% των ερωτηθέντων λέει ότι πρέπει να μείνει και να οδηγήσει το κόμμα σε εκλογές. Αξιοσημείωτο είναι ότι το 58,3% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ ζητά να φύγει και το 34,7% να μείνει και να ηγηθεί του κόμματος στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Ερωτηθέντες για το ποιος θα ήταν καλό να αναλάβει τα ηνία το 33,1% των πράσινων ψηφοφόρων του 2009 λέει ο Ευ. Βενιζέλος, το 1,9% η Άννα Διαμαντοπούλου, 24,7% ο Α. Λοβέρδος και 17,5% “κανένας”. Οι πρωτοβουλίες των πράσινων βουλευτών δίνουν και παίρνουν, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News, η επιλογή Πετσάλνικου προκάλεσε έντονες τριβές. Για την ακρίβεια ο Ευ. Βενιζέλος φέρεται να είπε στον τότε πρωθυπουργό σύμφωνα με το ρεπορτάζ: "Θα φύγεις νύχτα. Τα διέλυσες όλα. Εγώ δεν μπαίνω σε κυβέρνηση υπό τον Πετσάλνικο".Η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε αναβρασμό καιρό τώρα, ενώ σύμφωνα με τη Real με προσοχή παρατηρούν και τις κινήσεις του Χ. Καστανίδη ο οποίος είχε συνάντηση με 17 βουλευτές στο γραφείο του προ ημερών. Μεταξύ τους φέρονται να ήταν ο Η. Θεοδωρίδης, ο Λ. Μίχος κ.α. !  ............ και  :
  Σε γενικές γραμμές η «οργάνωση στο ΠΑΣΟΚ» είναι μόνο και υπάρχει για να κάνει κακό στην Χώρα και στο ίδιο το Κόμμα. Αυτό συμβαίνει επειδή οι αποφάσεις  βγαίνουν από ανεγκέφαλους  αντί από αυτούς που ήταν οι χρηματοδότες από το υστέρημα τους ,πριν το ΠΑΣΟΚ γίνει Κυβέρνηση το 1981 και πριν γίνουν τα μέλη του κρυφοφασίστες και πολιτικοί ρατσιστές.Στις πολιτικές που θέλουν να εφαρμόσουν τα όποια κόμματα πρέπει πρώτα να βάζουν στον προγραμματισμό τους : την ευημερία του Λαού και μετά τον Τόπο ,αφού στην πορεία θα εξασφαλίσουν επίσης την αποφυγή του πολιτικού κόστους με διπλωματία.Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αλλάξει, μπορεί να εξασφαλίσει ποσοστά τέτοια που θα το φέρουν στην Κυβέρνηση ,μπορεί να ζητήσει «Συγνώμη» από τον ελληνικό Λαό για την μερίδα που του αναλογεί στην περιπέτεια της πτώχευσης και την υποκουλτούρας, καθώς επίσης και για την Ρεμούλα και τις κλεψιές κατά την διακυβέρνηση του κόμματος.Το ΠΑΣΟΚ μπορεί επιτέλους μα πει πως : « είναι κόμμα σοσιαλιστικό και έτσι θα μείνει » χωρίς τους αμερικάνους και τους παπατζήδες ψευτοχρηματοδότες.Η πολιτική ιστορία μέχρι τώρα στην Ελλάδα απέδειξε ότι οι ιδεολογίες ήταν ότι το χειρότερο για την χώρα. Το βασικότερο φάρμακο είναι η «Λογική» και η καλύτερη θεραπεία αυτή της « Οργάνωσης του Κράτους » . Στις μέρες μας ,η Κυβέρνηση Παπαδήμου είναι αυτό το συνολάκι  πολιτικών που θα κάνουν την δουλειά που θα έκανε κάποιος εκλεγμένος πολιτικός συνδυασμός. Καθώς λοιπόν το συνολάκι  θα εξασφαλίζει με πραγματική εργασία τις υποχρεώσεις του ελληνικού Κράτους και θα φέρει τα 140 δις. ευρώ στο ταμείο του Υπουργείου Οικονομικών, στην πορεία η Κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές του ερχόμενου Φλεβάρη θα τα αρπάξει και θα τα ξεκοκοκκαλίσει σε κάποιο χρονικό διάστημα.Η λύση είναι πως τα κόμματα δεν έχουν άμεπτους Ηγέτες μήτε στελέχη.Τα λιγοστά στελέχη υποβαθμίζονται για να ανέλθουν τα Λαμόγια και οι χαμένοι.Οσον αφορά το ΠΑΣΟΚ ,στους κόλπους αυτού του κόμματος υπάρχει ισχυρή προσωπικότητα που μπορεί να ηγηθεί των εκεί στελεχών και με τις ευλογίες των πιο παλαιών που αγαπούν τον χώρο να στηριχθεί και να μεγαλουργήσει. Το όνομα που στον Λαό κυμαίνεται ως πολιτική αποδεχτή ύπαρξη που όμως δεν την ανεβάζουν είναι αυτή της κας ΑΝΝΑΣ  ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ. Η κυρία αυτή κυματίζει ως η  «Σιδηρά Κυρία »  που ξέρει να κυβερνά .
..... to prasino alogo







ΣΧΟΛΙΟ

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ,ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ :

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.ΤΟΣΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ, ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ;;;ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΡΧΙΑ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΡΤΕΛ,ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ;;;;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ;;ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ;;;ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ;; ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ ΡΟΚ;;ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ;; ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΣΑΤΙΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ : " ΜΑΚΑΚΑ "

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΧΩ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΥ ΘHΤΕΙΑ . Ο ΤΖΙΜΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ .