Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ....!


















ΓΕΝΙΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΑΤΤΙΚΗΣ
 (Δράστες αναζητούνται)  Ληστείες
1) Την 26-9-2011/19.59   στο Π. Φάληρο, οδός Τερψιθέας, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε S/M και με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Δράστες διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτ-το και αναζητούνται.
.(Δράστης αναζητείται).........2) Την 26-9-2011/21.05 στην Κηφισιά, οδός Αγ. Κυριακής, άγνωστος δράστης εισήλθε σε S/M και με την απειλή όπλου αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό. Δράστης διέφυγε και αναζητείται.
.(Δράστες αναζητούνται)..3)Την 27-9-2011/01.02 στον Χολαργό, οδός 17ης Νοεμβρίου, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Δράστες διέφυγαν και αναζητούνται.
ΓΕΝΙΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 (Σύλληψη -2- δραστών)  Εκβίαση
Την 26-9-2011/12.00 στη Θεσσαλονίκη, οδός 26ης Οκτωβρίου, συνελήφθη 39χρονος ημεδαπός, γιατί, όπως προέκυψε από την έρευνα, από το μήνα Ιούνιο τρέχοντος έτους έως τη σύλληψή του μετέβαινε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας ημεδαπής, και κατανάλωνε ποτά χωρίς να καταβάλει ανάλογο αντίτιμο, με την υπόσχεση της παροχής προστασίας. Επίσης, την 20-9-2011/21.00 μετέβη στο κατάστημα της παθούσας και, από κοινού με (3) συνεργούς του, της προκάλεσαν φθορές και στη συνέχεια εκβίαζε αυτή με απειλές ότι θα προκαλέσει εκ νέου φθορές, απαιτώντας χρηματικό ποσό. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το προαναφερόμενο σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα χρηματικό ποσό. Επίσης, ως συνεργός του συνελήφθη και ένας ακόμη 48χρονος ημεδαπός. Επιπρόσθετα, οι ανωτέρω δράστες με τον ίδιο τρόπο απέσπασαν τον Απρίλιο 2011 και από έτερη ημεδαπή ιδιοκτήτρια καταστήματος το ποσό των 50 ευρώ. Σε έρευνα που έγινε σε οικία και επαγγελματικό χώρο του ενός δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (1) ξύλινο γκλόμπ, (1) ηλεκτρικός εκκενωτής (taser), αποτύπωμα σφραγίδας και πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών καταγραφής ήχου.
 (Δράστες αναζητούνται) Ληστεία
Την 27-9-2011/04.35 στον Εύοσμο Θεσ-νίκης, οδός Ολυμπιάδος, (2) άγνωστοι δράστες, αλλοδαποί, εισήλθαν σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής και αφού την έδεσαν, της αφαίρεσαν μία χρυσή αλυσίδα λαιμού και ένα μαχαίρι κουζίνας. Δράστες διέφυγαν και αναζητούνται.
 (Σύλληψη -1- δράστη) Περί  ναρκωτικών
Την 26-9-2011/11.00 στο σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων Θεσ-νίκης, συνελήφθη ένας 27χρονος υπήκοος Ιράν, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ναρκωτικής ουσίας (μεθαμφεταμίνη), συνολικού βάρους (1.036) γραμμαρίων.
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦ. ΗΠΕΙΡΟΥ
Α. Δ. Θεσπρωτίας (Σύλληψη -1- δράστη)  Περί όπλων
Την 26-9-2011/15.30 στο Καρβουνάρι Θεσπρωτίας, συνελήφθη ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (2) πιστόλια των 9 mm και (2) γεμιστήρες, εκ των οποίων ο ένας περιείχε ένα φυσίγγιο.
Α. Δ. Ιωαννίνων (Ενεργείται προανάκριση) Πυρκαγιά
Την 26-9-2011/19.00 στη σήραγγα Ανηλίου Εγνατίας Οδού Μετσόβου Ιωαννίνων, σε λεωφορείο Σερβικών Συμφερόντων, που εκτελούσε δρομολόγιο Ιωάννινα – Θεσ-νίκη, με (56) επιβάτες, εκδηλώθηκε πυρκαγιά με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί εντός της σήραγγας από μηχανική βλάβη, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός. Κυκλοφορία διεκόπη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς και την απομάκρυνση του οχήματος από το τούνελ. Κυκλοφορία αποκαταστάθηκε στις 20.15 της ιδίας. Ενεργείται προανάκριση.
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ  ΠΕΡΙΦ.  ΚΡΗΤΗΣ
Α.Δ Λασιθίου (Ενεργείται προανάκριση)   Πυρκαγιά
Την 26-09-2011/23.05 στη Σητεία οδός Εμμανουήλ Σταυρακάκη, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε Ι.Χ.Ε αυτ-το, ιδιοκτησίας 56χρονης ημεδαπής. Στο χώρο βρέθηκαν (1) μπετόνι με βενζίνη,(1) μπουκάλι οινόπνευμα και (1) στουπί. Ενεργείται προανάκριση.



ΣΧΟΛΙΟ

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ,ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ :

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.ΤΟΣΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ, ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ;;;ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΡΧΙΑ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΡΤΕΛ,ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ;;;;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ;;ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ;;;ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ;; ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ ΡΟΚ;;ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ;; ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΣΑΤΙΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ : " ΜΑΚΑΚΑ "

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΧΩ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΥ ΘHΤΕΙΑ . Ο ΤΖΙΜΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ .