Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
















.....από 18.30 ώρα της 4-10-2011 έως 07.30 ώρα της 5-10-2011 .......
ΓΕΝΙΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΑΤΤΙΚΗΣ
 (Δράστες αναζητούνται)Ληστείες
1) Την 4-10-2011/22.23 στο Χαλάνδρι, (2) άγνωστοι δράστες μετέβησαν σε περίπτερο, ιδιοκτησίας ημεδαπού και με την απειλή πιστολιού, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Δράστες αναζητούνται.
Ηλεκτρονική ενημέρωση
(Δράστες αναζητούνται)
2) Την 4-10-2011/22.25 στα Πετράλωνα, (3) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε Μίνι – Μάρκετ και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν από αλλοδαπό υπάλληλο, καθώς και από έτερο αλλοδαπό πελάτη του καταστήματος, άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Ακολούθως δράστες τραυμάτισαν τον πελάτη στο αριστερό πόδι και τράπηκαν σε φυγή. Παθών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Δράστες αναζητούνται.
Ηλεκτρονική ενημέρωση
(Δράστες αναζητούνται)
3) Την 5-10-2011/02.03 στην Κηφισιά, (3) άγνωστοι δράστες, εισήλθαν από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα σε οικία, ιδιοκτησίας ημεδαπού και με την απειλή πιστολιών και μαχαιριού, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και ρολόγια. Δράστες αναζητούνται.
Ηλεκτρονική ενημέρωση
(Δράστες αναζητούνται)
4) Την 5-10-2011/04.15 στον Άλιμο, (4) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε 2όροφη οικία, ιδιοκτησίας ημεδαπής και με την απειλή όπλων και αιχμηρών αντικειμένων, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Δράστες αναζητούνται.
Ηλεκτρονική ενημέρωση
(Δράστες αναζητούνται)
5) Την 5-10-2011/04.48 στο Κορωπί, (3) άγνωστοι δράστες εισήλθαν από ανασφάλιστο παράθυρο σε μονοκατοικία και με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από ζευγάρι ηλικιωμένων ημεδαπών, χρηματοκιβώτιο που περιείχε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και (2) κυνηγητικά όπλα. Δράστες αναζητούνται.
(Ενεργείται προανάκριση)Πυρκαγιά
Την 4-10-2011/19.21 στην Αθήνα, οδός Αδριανού, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε οικία 1ου ορόφου, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές. Η ιδιοκτήτρια της οικίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Πυρκαγιά κατασβήστηκε από την Π.Υ., η οποία επελήφθη προανακρίσεως.
Τ/Φ ενημέρωση Άμεσης Δράσης(Δράστες αναζητούνται)   Διακεκριμένες φθορές
Την 4-10-2011/20.50 στην Καλλιθέα, ομάδα αγνώστων ατόμων που επέβαιναν σε (15) δίκυκλα μοτ-τα, έριξαν βόμβες μολότοφ στα γραφεία αθλητικού συνδέσμου, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές. Επίσης, δράστες προκάλεσαν φθορές σε (23) σταθμευμένα οχήματα. Δράστες αναζητούνται.
ΓΕΝΙΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 (Σύλληψη -1- δράστη)Περί όπλων – υπεξαίρεση - απάτη
Την 3-10-2011/18.20 στη Θεσ-νίκη, οδός Βενιζέλου, συνελήφθη 32χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία και στο κατάστημά του, βρέθηκαν και κατασχεθήκαν (1) σιδερογροθιά, (1) πτυσσόμενη αστυνομική ράβδος, (1) σπρέι αερίου και (42) ρολόγια χειρός. Όπως προέκυψε από την έρευνα, δράστης από μήνα Ιούλιο έτους 2008 έως και σήμερα, παρελάμβανε στο κατάστημά του από διαφόρους πελάτες ρολόγια για επισκευή, τα οποία στη συνέχεια είτε δεν επέστρεφε και τα ιδιοποιούταν παράνομα, είτε τα έδινε σε ενεχυροδανειστήρια της πόλης, εισπράττοντας διάφορα ποσά. Από τα παραπάνω ανευρεθέντα ρολόγια, (11) αποδόθηκαν στους νομίμους κάτοχους τους, ενώ για τα   υπόλοιπα αναζητούνται οι ιδιοκτήτες τους. Πέραν των ανευρεθέντων ρολογιών, δράστης ιδιοποιήθηκε και πούλησε παράνομα με τον ίδιο ως άνω τρόπο και αλλά ρολόγια ακριβών εταιρειών (rolex, cartier, bretling, bulgari), για τα οποία συνεχίζονται οι έρευνες. Η άξια των ανωτέρω ρολογιών ανέρχεται στις 100.000 €.
Τ/Φ ενημέρωση Άμεσης Δράσης(Ενεργείται προανάκριση) Έκρηξη
Την 4-10-2011/23.07 στην Τριανδρία Θεσ-νίκης, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σημειώθηκε έκρηξη σε υπόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ εντός αυτού βρέθηκε διαμελισμένο πτώμα ανδρός, πιθανόν αλλοδαπός. Επίσης, από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες φθορές και σε άλλα διαμερίσματα της πολυκατοικίας. Ενεργείται προανάκριση.
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ  ΠΕΡΙΦ.  ΚΡΗΤΗΣ
 (Σύλληψη -1- δράστη)Εμπρησμός
Την 4-10-2011/04.10 στον Καλονύχτη Ρεθύμνου, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε σταθμευμένο Δ.Χ.Ε. αυτ-το, ιδιοκτησίας ημεδαπού, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές. Πυρκαγιά κατεσβέσθη από την Π.Υ., η οποία επελήφθη προανακρίσεως. Την 20.20 ώρα της ιδίας, συνελήφθη ημεδαπός, ως ύποπτος για την ως άνω πυρκαγιά.



ΣΧΟΛΙΟ

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ,ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ :

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.ΤΟΣΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ, ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ;;;ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΡΧΙΑ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΡΤΕΛ,ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ;;;;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ;;ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ;;;ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ;; ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ ΡΟΚ;;ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ;; ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΣΑΤΙΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ : " ΜΑΚΑΚΑ "

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΧΩ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΥ ΘHΤΕΙΑ . Ο ΤΖΙΜΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ .