Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Αυτά είναι τα νέα της Αλεξάνδρας...που ....!

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ  ΔΕΛΤΙΟ  ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ  &  ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ :
από 07.30 έως 18.30 ώρα της 24-9-2011…ΓΕΝΙΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΑΤΤΙΚΗΣ
(Δράστες αναζητούνται)  Ληστείες
1) Την 24-9-2011/15.40, στην Κηφισιά οδός Μακεδονίας, δυο άγνωστοι δράστες με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από ηλικιωμένο ημεδαπό, τιμαλφή και άγνωστο χρηματικό ποσό, τραυματίζοντας τον ελαφρά. Παθών με ασθενοφόρο διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Δράστες αναζητούνται.
 (Δράστες αναζητούνται)
2)Την 24-9-2011/15.43 στα Πετράλωνα, Λεωφ. Π. Ράλλη, τρεις άγνωστοι δράστες ρομά, με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από αλλοδαπό πακιστανικής καταγωγής το δίκυκλο που οδηγούσε. Δράστες αναζητούνται.
(Σύλληψη -1- δράστη)…Σύλληψη ημεδαπού για ληστείες
Την 23-9-2011 και ώρες πρωινές, στο Ζεφύρι, μετά από αστυνομική επιχείρηση και παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, συνελήφθη στην οικία του, με ένταλμα σύλληψης, 21χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για «Συμμετοχή σε Εγκληματική οργάνωση», «Ληστείες από άτομα που λειτουργούν καθ’ έξη και κατ’ επάγγελμα» και παράβαση του Ν. «περί όπλων». Ειδικότερα, ο ανωτέρω μαζί με συνεργούς του, οι οποίοι αναζητούνται, εισέρχονταν στις οικίες ηλικιωμένων, στην περιοχή κυρίως των Αχαρνών και με τη χρήση σωματικής βίας και την απειλή μαχαιριών, αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα, προκαλώντας πολλές φορές τον τραυματισμό τους. Από τη μέχρι στιγμής έρευνα προέκυψε ότι, κατά την διάρκεια του τελευταίου έτους έχουν συνολικά διαπράξει δεκαεπτά (17) ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων.
(Σύλληψη -1- δράστη)….Σύλληψη ημεδαπού για κλοπές
Πρωινές ώρες της 22-9-2011, στο Χαϊδάρι, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, συνελήφθη με ένταλμα σύλληψης, μετά από δικογραφία που σχηματίσθηκε, 41χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για «Σύσταση και Συμμορία» και «Διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση». Από την έρευνα προέκυψε ότι, ο συλληφθείς μαζί με συνεργούς του, είχαν συστήσει σπείρα, που διέπραττε κλοπές αυτοκινήτων, κυρίως  Ι. Χ. Φορτηγών (επαγγελματικά - αγροτικά), σε διάφορες περιοχές της Αττικής αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, τα οποία στην συνέχεια διέθεταν σε άγνωστους αποδέκτες. Από τη μέχρι στιγμής έρευνα προέκυψε ότι, από τις αρχές του έτους, η ανωτέρω σπείρα έχει διαπράξει συνολικά δεκατρείς (13) κλοπές οχημάτων.
ΓΕΝΙΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 (Δράστες αναζητούνται)      Ληστεία
Την 24-9-2011/15.00 στη Νεάπολη Θεσ-νίκης, δύο άγνωστοι δράστες προ εισόδου οικοδομής, αφαίρεσαν με χρήση σωματικής βίας από ηλικιωμένη ημεδαπή, μια χρυσή αλυσίδα λαιμού. Παθούσα μεταφέρθηκε με ελαφρές σωματικές βλάβες σε νοσοκομείο. Δράστες αναζητούνται.
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝ.  Δ/ΝΣΗ  ΠΕΡΙΦ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Τ. Α. Έδεσσας  (Σύλληψη -1- δράστη)..Περί ναρκωτικών
Την 23-9-2011 και ώρες απογευματινές, στην περιοχή ΄΄ Άγιος Παύλος ΄΄ Θεσ-νίκης, συνελήφθη από άνδρες της έναντι Υπηρεσίας, 29χρονος ημεδαπός, γιατί καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονικής καλλιέργειας.  Στην κατοχή του και σε έρευνα που έγινε στην οικία του σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: (9) γλάστρες με φυτά κάνναβης, διάφορα εργαλεία και μέσα υδροπονικής καλλιέργειας καθώς και ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους (183,6) γραμμαρίων.
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦ. ΗΠΕΙΡΟΥ
 (Σύλληψη -5- δραστών)      Εξιχνίαση  απαγωγής
Εξιχνιάσθηκε, μετά από συντονισμένες αστυνομικές έρευνες και επιχειρήσεις, η απαγωγή 22χρονης ημεδαπής, η οποία είχε απαχθεί από αγνώστους το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (21.09.2011), στην πόλη της Καστοριάς. Συνελήφθησαν οι τρεις (3) απαγωγείς της 22χρονης, εκ των οποίων δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 43 και 32 ετών αντίστοιχα, και ένας (1) ομογενής, ηλικίας 37 ετών, ενώ επίσης συνελήφθησαν μία (1) 64χρονη ημεδαπή και μία (1) 27χρονη υπήκοος Ρωσίας, μητέρα και σύζυγος ενός από τους απαγωγείς, οι οποίες κατηγορούνται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. Η σύλληψή τους πραγματοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 23-9-2011, αφού κατεβλήθησαν τα λύτρα από τους οικείους της 22χρονης απαχθείσης, και ιδίως μετά την απελευθέρωσή της σε περιφερειακό σημείο της πόλης των Ιωαννίνων. Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ερευνών, εντοπίστηκε το κρησφύγετο των απαγωγέων, το οποίο και ερευνάται, ενώ - μέχρι στιγμής - βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) αυτοκίνητα και μία (1) μοτοσικλέτα, που είχαν χρησιμοποιηθεί για την απαγωγή και τη διαδικασία καταβολής των λύτρων, καθώς επίσης μία (1) κουκούλα, ένα (1) ζευγάρι γάντια και δύο (2) πιστόλια –απομίμηση (replica). Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων.













ΣΧΟΛΙΟ

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ,ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ :

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.ΤΟΣΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ, ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ;;;ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΡΧΙΑ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΡΤΕΛ,ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ;;;;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ;;ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ;;;ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ;; ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ ΡΟΚ;;ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ;; ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΣΑΤΙΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ : " ΜΑΚΑΚΑ "

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΧΩ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΥ ΘHΤΕΙΑ . Ο ΤΖΙΜΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ .