Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

από 07.30 έως 18.30 ώρα της 23-9-2011…ΓΕΝΙΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΑΤΤΙΚΗΣ
 (Δράστης αναζητείται)….Ληστείες
1) Την 23-9-2011/10.21 στην Αθήνα, άγνωστος δράστης εισήλθε σε υποκατάστημα των «ΕΛ.ΤΑ.» και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε άγνωστο μέχρις στιγμής χρηματικό ποσό. Δράστης διέφυγε με δίκυκλη μοτ-τα και αναζητείται. (Δράστες αναζητούνται)        
2) Την 23-9-2011/11.25 στην Αθήνα, οδός Πατησίων, (2) άγνωστοι δράστες ευρισκόμενοι σε ανελκυστήρα πολυκατοικίας, με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από ημεδαπό άγνωστο μέχρις στιγμής χρηματικό ποσό. Oi Δράστες αναζητούνται .
(Ενεργείται προανάκριση)     Έκρηξη
Την 23-9-2011/07.57 στα Σεπόλια, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εκδηλώθηκε έκρηξη στην είσοδο καταστήματος ψιλικών, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό από θραύσματα υαλοπινάκων, αλλοδαπής, υπηκόου Αλβανίας. Ενεργείται προανάκριση.
 (Σύλληψη -1- δράστη)        Περί ναρκωτικών - όπλων
1) Απογευματινές ώρες της 22-9-2011 στον Κολωνό, συνελήφθη ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (285) γραμμάρια ηρωίνης, (1) κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό. Συλληφθείς, από 29-8-2011, τυγχάνει δραπέτης Καταστήματος Κράτησης Μαλανδρίνου Φωκίδος, οπότε και παραβίασε τακτική άδεια που είχε λάβει.
 (Σύλληψη -1- δράστη)
2) Απογευματινές ώρες της 22-9-2011 στην Κυψέλη, συνελήφθη αλλοδαπός,  υπήκοος Νιγηρίας, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (36) γραμμάρια κοκαΐνης, (1) κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό. Από τη συσκευασία της κοκαΐνης προκύπτει ότι αυτή αποτελεί μέρος ποσότητας που εισήχθη στη Χώρα από μεταφορέα (courier), με τη μέθοδο της καταπόσεως, για λογαριασμό των κυκλωμάτων Δυτικοαφρικανών εμπόρων ναρκωτικών.
(Σύλληψη -2- δραστών)
3) Απογευματινές ώρες της 22-9-2011 στα Κάτω Πατήσια, συνελήφθησαν 29χρονος υπήκοος Ιράν και 28χρονη υπήκοος Αλβανίας, γιατί στην κατοχή τους και σε έρευνα που έγινε στην οικία τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (2.503) γραμμάρια όπιο, (1) περίστροφο, (1) πιστόλι, (1) γεμιστήρα, (27) φυσίγγια, (1) μαχαίρι, (1) στιλέτο, (2) ζυγαριές ακριβείας, (3) κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 820 €, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
 (Ενεργείται προανάκριση)    Πυρκαγιά
Την 23-9-2011/10.00 στα Αμπέλια Τρικάλων, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε αποθήκη ζωοτροφών, με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή αυτής και την καύση (300) δεμάτων χόρτου. Πυρκαγιά κατεσβέσθη από την Π.Υ., η οποία επελήφθη προανακρίσεως.
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
(Σύλληψη -1- δράστη, ενώ αναζητείται άγνωστος συνεργός του) Περί ναρκωτικών
Μεσημβρινές ώρες της 22-9-2011 στις Αχαρνές Αττικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τ.Α. Χαλκίδας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδ/νσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, συνελήφθη 56χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης στην περιοχή Καμπιών του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων Ευβοίας, ενώ αναζητείται άγνωστος συνεργός του. Ειδικότερα, την 31-8-2011 οργανώθηκε επιχείρηση και εντοπίστηκε σε δασώδη απόκρημνη περιοχή, φυτεία (732) δενδρυλλίων κάνναβης, μέσα στην οποία οι δράστες είχαν εγκαταστήσει σκηνές όπου διέμεναν μόνιμα, πλην όμως κατά την προσέγγιση των αστυνομικών κατάφεραν να διαφύγουν. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ένας εκ των δραστών είναι ο συλληφθείς, για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης την 16-9-2011 από τον Ανακριτή Χαλκίδας και ο οποίος την 22-9-2011 εντοπίστηκε στις Αχαρνές Αττικής και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (78) γραμμάρια κοκαΐνης, (284) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, (1) βάζο με σπόρους κάνναβης, (4) φυτά κάνναβης, (3) ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, (37) γραμμάρια λευκής σκόνης προοριζόμενη για νόθευση κοκαΐνης, (1) κινητό τηλέφωνο, διάφορα είδη που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων και χρηματικό ποσό, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ  ΠΕΡΙΦ.  ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
 (Σύλληψη -1- δράστη)Περί λαθρεμπορίας
Πρωινές ώρες της 23-9-2011 στη Μεσσηνία, Ε.Ο Πύλου - Ασπροχώματος, συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός, για παράβαση του νόμου περί Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και κώδικα των Νόμων Φορολογίας Καπνού. Ειδικότερα, εντοπίστηκε φορτηγό αυτ-το, το οποίο οδηγούσε ο ανωτέρω και αφού το ακινητοποίησαν, πραγματοποίησαν έλεγχο, κατά τον οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (500) χαρτοκιβώτια, το καθένα από τα οποία περιείχε (50) κούτες των (10) πακέτων τσιγάρων, διαφόρων εταιριών, που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης τσιγάρων. Επιπλέον, κατασχέθηκε το φορτηγό αυτ-το και ενημερώθηκε το Τελωνείο Καλαμάτας, για τις δικές του περαιτέρω ενέργειες.
Α.Δ. Αργολίδας (Δράστες αναζητούνται)     Εξιχνίαση ληστειών
Από την έναντι Υπηρεσία εξιχνιάστηκαν (2) ληστείες, πράξεις που έλαβαν χώρα την 1/3 και 5/2/2011 στην Επ. Ο. Κρανιδίου – Πορτοχελίου, σε γραφεία εταιρείας και σε πρατήριο υγρών καυσίμων. Δράστες είναι τρεις υπήκοοι Αλβανίας 42, 45 και 30 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι αναζητούνται.
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ  ΠΕΡΙΦ.  ΚΡΗΤΗΣ Α.Δ. Ρεθύμνου
Υ.Α. Ρεθύμνου(Δράστες αναζητούνται)      Κλοπή – εμπρησμός
Την 23-9-2011/07.00-09.00 στο Κόκκινο Μετόχι Χανίων, άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν αυτ-το, ιδιοκτησίας ημεδαπού και ακολούθως επιβαίνοντες σε αυτό, μετέβησαν στο Ρέθυμνο, όπου αφαίρεσαν τις τσάντες (2) ημεδαπών γυναικών. Στη συνέχεια δράστες μετέβησαν σε ερημική τοποθεσία στην Ακροβατερή Ρεθύμνου, όπου αφού περιέλουσαν το όχημα με εύφλεκτο υλικό, του έβαλαν φωτιά, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς. Πυρκαγιά κατεσβέσθη από την Π.Υ. Δράστες αναζητούνται.


ΣΧΟΛΙΟ

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ,ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ :

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.ΤΟΣΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ, ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ;;;ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΡΧΙΑ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΡΤΕΛ,ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ;;;;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ;;ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ;;;ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ;; ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ ΡΟΚ;;ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ;; ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΣΑΤΙΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ : " ΜΑΚΑΚΑ "

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΧΩ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΥ ΘHΤΕΙΑ . Ο ΤΖΙΜΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ .