Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010

Δεν θέλουν να δώσουν την εξουσία τους…. έχουν γλυκαθεί με τις μίζες !

Αδυναμία είσπραξης για ημιυπαίθριους !Αδυναμία να υποστηρίξουν τη ρύθμιση για τους ημιυπαίθριους δηλώνουν οι νομάρχες, στους οποίους υπάγονται οι πολεοδομίες. Με επιστολή που έστειλε στην υπουργό Περιβάλλοντος, η Ενωση Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας (ΕΝΑΕ) εκφράζει τη δυσφορία της για τις ασφυκτικές, όπως τις χαρακτηρίζει, προθεσμίες της διαδικασίας «ρύθμισης» των ημιυπαίθριων και υποστηρίζει ότι θα οδηγήσουν σε παράλυση τα πολεοδομικά γραφεία. Περαιτέρω, αποκαλύπτουν ότι τους ζητήθηκε από το υπουργείο Περιβάλλοντος δειγματοληπτικός έλεγχος οικοδομικών αδειών που εκδόθηκαν το 2009.Η ΕΝΑΕ «άδειασε» χθες την υπουργό Περιβάλλοντος κ. Τίνα Μπιρμπίλη, κατηγορώντας την ότι σχεδίασε τη ρύθμιση «χωρίς τον ξενοδόχο». Με επιστολή που της απηύθυνε δηλώνει αδυναμία να διεκπεραιώσει τον όγκο των αιτήσεων που εκτιμάται ότι θα υποβληθούν (αν και στην πραγματικότητα οι αιτήσεις που έχουν έως τώρα υποβληθεί είναι ελάχιστες) και αδυναμία να καταβάλει υπερωριακή εργασία στο προσωπικό των πολεοδομιών για να ασχοληθούν με την υπόθεση. «Είναι πασιφανές ότι εντός ενός πολύ περιοριστικού χρονικού ορίου και με ασφυκτικές προθεσμίες επί των διαδικασιών, οι με ελλείψεις προσωπικού πολεοδομικές υπηρεσίες των νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων θα κληθούν να παραλάβουν ένα τεράστιο αριθμό σχετικών αιτημάτων και να τα διεκπεραιώσουν παράλληλα με τον υπάρχοντα όγκο έργου τους, με συνέπεια την αδυναμία τους να ανταποκριθούν στις τρέχουσες και πρόσθετες υποχρεώσεις τους», εκτιμά η ΕΝΑΕ.Οσον αφορά στους δειγματοληπτικούς ελέγχους που έχει ζητήσει το υπουργείο Περιβάλλοντος για το 10% των οικοδομικών αδειών που εκδόθηκαν το 2009 (και συγκεκριμένα όσες λήγουν σε 5), υποστηρίζει ότι αδυνατεί να τους πραγματοποιήσει. Το συλλογικό όργανο των νομαρχιών ζητεί την παράταση της διαδικασίας «ρύθμισης» των ημιυπαίθριων κατά ένα εξάμηνο και την ενίσχυση των υπηρεσιών με προσωπικό και μέσα. «Αν δεν συμβούν όλα αυτά, ο νόμος κινδυνεύει να μείνει ανεφάρμοστος», καταλήγει.
Η άποψη του ελληνικού Λαού είναι να καταργηθεί τώρα η ΕΝΑΕ αφού έτσι θα γίνει με τις ερχόμενες εκλογές για τις Περιφέρειες..!

ΣΧΟΛΙΟ

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ,ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ :

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.ΤΟΣΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ, ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ;;;ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΡΧΙΑ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΡΤΕΛ,ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ;;;;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ;;ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ;;;ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ;; ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ ΡΟΚ;;ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ;; ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΣΑΤΙΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ : " ΜΑΚΑΚΑ "

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΧΩ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΥ ΘHΤΕΙΑ . Ο ΤΖΙΜΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ .

Στέλιος Καζαντζίδης

Loading...

Δ. Μητροπάνος

Loading...

Γ.Νταλάρας

Loading...

Δ.Πουλικάκος

Loading...

Che la revulotion

Loading...