Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Αποτελέσματα Eurovision 2010: Νικητής η Γερμανία.

Τα αγόρασε όλα το Δ.Ν.Τ. της Μέρκελ. Η Γερμανία με ένα τραγούδι μπανάλ και με στίχο που εξιστορεί το που βρήκε τα ρούχα της και που τα πλένει και πως ταΐζει της πάπιες στο πάρκο του Βερολίνου, Βγήκε νικήτρια η Παιδούλα της Λουκουμόσκονης.
Μετά από μια καταπληκτική βραδιά γεμάτη αγωνία η Γερμανία κέρδισε την πρώτη θέση της Eurovision 2010 με τη Lena να τραγουδάει το Satellite.Η Ελλάδα με τον Γιώργο Αλκαίο πήγε αρκετά καλά και ήρθε στην 8η θέση, με μια πολύ ικανοποιητική εμφάνιση που ξεσήκωσε το κοινό.
               Το 19 έτος της ηλικίας της διανύει η Lena Meyer- Landrut, από τη Γερμανία, η οποία κυριάρχησε με το τραγούδι «Satelite» στον 55ο διαγωνισμό της Eurovision. Η Lena γεννήθηκε στο Αννόβερο στις 23 Μαΐου 1991 και ο παππούς της ήταν πρέσβης της δυτικής Γερμανίας στη Ρωσία κατά τα έτη 1980 - 1983. Ασχολείται με το χορό από μικρή ηλικία και όπως δήλωσε η ίδια, λατρεύει τη μουσική του hip hop και της jazz. Παρά το ότι δεν ασχολούταν ιδιαίτερα με την μουσική, κέρδισε στο ριάλιτι «Unser Star für Oslo», από το οποίο επιλέχθηκε η φετινή συμμετοχή της Γερμανίας στην Eurovision. Στις αρχές Μαΐου, η 19χρονη τραγουδίστρια κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό της δίσκο, με τίτλο «My Cassette Player», που έφτασε σ την κορυφή των πωλήσεων στη Γερμανία.
           Γιωργάκηηηηηηηηηηηηη…….. θέλω και εγώ να βγάλω δίσκο , είχα Θείο στο Σεράι του Αλ Σαρίφ Πασά στο Κράτος του Αλ Βραστός Πατσιάς. Ηταν ο μπαγάσας πρέσβης της Ελλάδας.

ΣΧΟΛΙΟ

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ,ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ :

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.ΤΟΣΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ, ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ;;;ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΡΧΙΑ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΡΤΕΛ,ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ;;;;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ;;ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ;;;ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ;; ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ ΡΟΚ;;ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ;; ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΣΑΤΙΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ : " ΜΑΚΑΚΑ "

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΧΩ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΥ ΘHΤΕΙΑ . Ο ΤΖΙΜΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ .