Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Προκήρυξη για 3.000 νοσηλευτές από την υπ. Υγείας!

Την έκδοση προκήρυξης για την πρόσληψη 3.000 νοσηλευτών προανήγγειλε η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Όπως τόνισε η υπουργός η πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση είναι ο τομέας της υγείας να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος.Αναφερόμενη στην πολιτική του υπουργείου, σημείωσε πως έχουν τεθεί σε θεσμικό επίπεδο τρεις στόχοι: Οι προμήθειες και η πολιτική φαρμάκου, η λειτουργία του ΕΣΥ και η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.
Εν τω μεταξύ, στην Ουάσιγκτον εμπόδια στη διαδικασία παροχής δανείου από το ΔΝΤ για τη διάσωση της Ελλάδας επιχειρεί να θέσει το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα με τροπολογία που κατέθεσαν βουλευτές του στο Κογκρέσο. Η τροπολογία προβάλλει το επιχείρημα ότι δεν πρέπει να καλείται ο Αμερικανός φορολογούμενος να συμβάλει στην αντιμετώπιση οικονομικών δυσχερειών ευρωπαϊκών χωρών, τη στιγμή που οι ΗΠΑ έχουν σημαντικά δικά τους προβλήματα τα οποία πρέπει να επιλύσουν.Καθώς οι ΗΠΑ είναι η χώρα με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στο ΔΝΤ (17%), στο πλαίσιο του συνολικού δανείου των 40 δισ. δολαρίων που θα δοθεί από το Ταμείο προς την Ελλάδα η αμερικανική συνεισφορά θα ανέλθει σε περίπου 7 δισ. δολάρια. Σε αυτή την προοπτική αντιτίθεται η συντηρητική πτέρυγα του αμερικανικού πολιτικού φάσματος. «Ο αμερικανικός λαός έχει απαυδήσει πλέον με διασώσεις που γίνονται με χρήματα φορολογουμένων και δικαιούται να ενημερωθεί ότι οι ΗΠΑ συνεισφέρουν στη διάσωση της Ελλάδας και πιθανώς άλλων ευρωπαϊκών χωρών. Εάν η κυβέρνηση Ομπάμα εφαρμόσει αυτό που θέλει, οι ΗΠΑ θα συμβάλουν στον μηχανισμό διάσωσης ευρωπαϊκών χωρών που αντιμετωπίζουν οικονομικές κρίσεις και είναι αποτέλεσμα υπερβολικής κρατικής σπατάλης», τόνισε ο αρχηγός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στη Βουλή, Μάικ Πενς, ο οποίος κατέθεσε σχέδιο νόμου (European Bailout Protection Act) για να σταματήσει τη διοχέτευση αμερικανικών κονδυλίων μέσω του ΔΝΤ προς την Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΟ

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ,ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ :

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.ΤΟΣΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ, ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ;;;ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΡΧΙΑ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΡΤΕΛ,ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ;;;;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ;;ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ;;;ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ;; ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ ΡΟΚ;;ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ;; ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΣΑΤΙΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ : " ΜΑΚΑΚΑ "

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΧΩ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΥ ΘHΤΕΙΑ . Ο ΤΖΙΜΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ .