Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ...!! : .........ΕΝ ΤΗ ΕΛΛΑΔΙ ΖΩΗ

Τρεις Αγγλοαμερικανοί που η κακοτυχία τούς έχει καθηλώσει στο Παπεέτε,στην Ταϊτή,ξεκινούν για μια παράξενη περιπέτεια, μ' ένα καράβι που πέφτει απροσδόκητα στα χέρια τους...... Ανακαλύπτουν ένα παρθένο νησί, συναντούν τον αδίστακτο λευκό "βασιλιά" του και ξεσπάει ανάμεσά τους ένας θανάσιμος αγώνας για την απόκτηση ενός θησαυρού από μαργαριτάρια.Μια τρομερή και σκοτεινή ιστορία -όπως τη χαρακτηρίζει ο ίδιος ο συγγραφέας- εκτυλίσσεται με φόντο την Πολυνησία και τον Ειρηνικό ωκεανό και αποτυπώνει με θαυμαστό τρόπο τις περιπέτειες, τις προσδοκίες και τις απογοητεύσεις των τολμηρών Ευρωπαίων που, στα τέλη του 19ου αιώνα, άφηναν για ποικίλους λόγους τις πατρίδες τους, σε αναζήτηση καλύτερης τύχης στις Νότιες Θάλασσες.
- Η αλήθεια όμως είναι για την Ελλάδα πως : Πριν από μερικά χρόνια,οι τυχοδιώκτες πρωθυπουργοί μας μιλούσαν για "ισχυρή Ελλάδα" .Για να παραμένουν στην εξουσία αυτά μας έλεγαν. Δεν τολμούσαν να μας πουν για τη γελοία Ελλάδα, που.... συγκροτείται από: Γελοίο λαό,Γελοίο κράτος, Γελοία Βουλή, Γελοία οικονομία, Γελοίους πολιτικούς, Γελοία κόμματα ,Γελοία δημοσιογραφία, Γελοία δημόσια διοίκηση, Γελοία τοπική αυτοδιοίκηση, Γελοίο σύστημα υγείας, Γελοία παιδεία,Γελοίους θεσμούς, Γελοίες συναινέσεις,Γελοίους στρατηγούς αποστράτους,Γονατισμένους ιεράρχες.Συνεπώς,μια Ελλάδα με τόσες και τόσες γελοιότητες προορίζεται να ψοφήσει και θα ψοφήσει. Τ' αστεία, οι πολιτικοί χαβαλέδες τελείωσαν. Το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. Η ΚΑΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.Η ΠΕΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΤΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ο πρώτος ως " κυρίαρχος " !

ΣΧΟΛΙΟ

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ,ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ :

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.ΤΟΣΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ, ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ;;;ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΡΧΙΑ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΡΤΕΛ,ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ;;;;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ;;ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ;;;ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ;; ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ ΡΟΚ;;ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ;; ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΣΑΤΙΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ : " ΜΑΚΑΚΑ "

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΧΩ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΥ ΘHΤΕΙΑ . Ο ΤΖΙΜΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ .