Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Ποιός τους είπε ότι είναι Γαλαζοαίματοι ενώ εμείς τα μπάσταρδα ;;

Τελικά δικαιώνεται ο Παπάς που θέλει να αποφυλακιστεί ο πρώην στρατηγός Ντερτιλής;;;μήπως οι νοοτροπίες κάποιων στην Δημοκρατία είναι επικίνδυνες ; Γιατί να τιμωρηθεί ο μαθητής ;;; μήπως η επετηρίδα δεν είναι κομματική; Ποιός μας λέει ότι οι επίσημοι είναι άμεπτοι; Η Δημοκρατία θέλει την προσοχή μας και μάλιστα σε δύσκολους καιρούς. Η εκφραστικότητα των απόψεων χειρονακτικά με αέρα χωρίς επαφή θα πρέπει να προβληματίζει αντί να ποινικοποιείται....! Γιατί τα γράφω ;; τι με κόπτει;;; είναι αυτό το αίσθημα της αδικίας που εισπράττω εγώ καi κάποια εκατομμύρια έλληνες επειδή σηκώσανε ανάστημα οι ψευτοβαρώνοι και μας κουνούν το δάχτυλο τρομάρα τους. Για την Ιστορία στις μέρες του ΠΑΣΟΚ που ξυπνά τον Νεοφασισμό :
Σκληρός και αποφασισμένος, παρά τα 90 του χρόνια, ο Ν.Ντερτιλής ανοίγει τα χαρτιά του μέσα από το κελί του και ξεκαθαρίζει : «Δεν μετανιώνω για όσα έγιναν γιατί είμαι στρατιώτης » .Ο πρώην στρατηγός Ντερτιλής καταδικάστηκε το 1975 σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του 20χρονου Μιχάλη Μυρογιάννη στα γεγονότα του Πολυτεχνείου τον Νοέμβριο του 1973.
Αμετανόητος, σκληρός και αποφασισμένος. Ο Νικόλαος Ντερτιλής, ο τελευταίος των χουντικών που παραμένει στις φυλακές αρνούμενος να καταθέσει αίτηση χάριτος. Δηλώνει ότι δεν μετάνιωσε για τίποτα, υπερασπίζεται την επανάσταση και σχολιάζει τη σημερινή οικονομική κρίση και την εγκληματικότητα. Στο ερώτημα αν θα ήθελε να βγει έστω και τώρα από τον Κορυδαλλό απαντά: «Μου ζητούν να υπογράψω αίτηση χάριτος για να με αποφυλακίσουν, αλλά δεν θα τους κάνω τη χάρη. Θα πεθάνω στη φυλακή».

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 28-10-2011
Αγώνας των καθηγητών να γλυτώσει την τιμωρία ο μαθητής που μούτζωσε τους επισήμους.Ο μαθητής που...μούτζωσε τους επωνύμους κατά τη διάρκεια της παρέλασης στη Λαρίσα,όπως φαίνεται θα γλυτώσει την τιμωρία, αν και είχε γίνει λόγος για αποβολή του από όλα τα σχολεία του νομού.Η φωτογραφία του νεαρού μαθητή να μουτζώνει τους επισήμους δημοσιεύθηκε σε εφημερίδες, εμφανίστηκε στην τηλεόραση και έκανε το γύρο του διαδικτύου,αποσπώντας πολλά επιδοκιμαστικά σχόλια. Πολλοί μάλιστα την έβαλαν και φωτογραφία προφίλ σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.Η περιφερειακή διευθύντρια ανέφερε σε κείμενό της, πως ο μαθητής πρέπει να τιμωρηθεί και για το ζήτημα πρέπει να επιληφθεί το αρμόδιο σχολείο.Η τοπική ΕΛΜΕ και ο δήμαρχος της πόλης όμως, δεν επιζητούν την τιμωρία του μαθητή, ενώ θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια από τους καθηγητές όταν το θέμα συζητηθεί στο συμβούλιο του σχολείου, προκειμένου να μην τιμωρηθεί ο μαθητής, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες προέρχεται από πολυμελή οικογένεια, ενώ οι περισσότεροι μιλούν για ένα εξαίρετο παιδί.Τι θα γίνει με εκείνον τον Σημίτη που έβαζε βόμβες την επταετία και μετά ως Πρωθυπουργός μας έβαλε με ψεύτικα στοιχεία στην ΟΝΕ ;;;;
......αχχχχ τα ρεμάλια της Βουλής Χούντα που θέλουνε...! εσύ τι λές ;;;

ΣΧΟΛΙΟ

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ,ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ :

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.ΤΟΣΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ, ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ;;;ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΡΧΙΑ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΡΤΕΛ,ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ;;;;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ;;ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ;;;ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ;; ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ ΡΟΚ;;ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ;; ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΣΑΤΙΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ : " ΜΑΚΑΚΑ "

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΧΩ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΥ ΘHΤΕΙΑ . Ο ΤΖΙΜΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ .