Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Δραματική αύξηση των νεόπτωχων το 2010... !

   Ραγδαία αύξηση παρουσιάζει ο αριθμός των συνανθρώπων μας που καταφεύγουν στα συσσίτια του κέντρου υποδοχής αστέγων του Δήμου Αθηναίων, αλλά και των δήμων όλης της χώρας που διαθέτουν τις ανάλογες δομές.Το 2010 μόνο, 4000 άνθρωποι καταφεύγουν καθημερινά στα συσσίτια του Δήμου Αθηναίων. Πρόκειται για νεόπτωχους, χαμηλοσυνταξιούχους και εγκαταλελειμμένους από τα παιδιά τους συμπολίτες μας. Ο εφιάλτης είναι ήδη εδώ και χτυπά την πόρτα όλο και περισσότερων πλέον Ελλήνων… Η αισχροκέρδεια καλπάζει !
  Την ώρα που οι πολίτες ασφυκτιούν από τα σκληρά οικονομικά μέτρα, εξαντλώντας και την τελευταία ικμάδα υπομονής και ανοχής τους  η προκλητική νέα άνοδος της τιμής των καυσίμων δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα στην ήδη τελματωμένη οικονομία. Στα ύψη διαμορφώθηκε για ένα ακόμη εικοσιτετράωρο η τιμή της αμόλυβδης καθιστώντας δυσχερή έως αδύνατη τη μετακίνηση των πολιτών, αλλά ταυτόχρονα μειώνοντας  αισθητά και τα έσοδα του κράτους λόγω υποκατανάλωσης. Οι εικόνες των έρημων πλέον δρόμων στα μεγάλα αστικά κέντρα αλλά και στην Περιφέρεια, απλώς αποτυπώνουν την πραγματικότητα, για την οποία οι κήνσορες και τιμητές του «λαϊκού εισοδήματος», απλώς σφυρίζουν αδιάφορα…..!

ΣΧΟΛΙΟ

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ,ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ :

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.ΤΟΣΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ, ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ;;;ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΡΧΙΑ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΡΤΕΛ,ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ;;;;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ;;ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ;;;ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ;; ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ ΡΟΚ;;ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ;; ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΣΑΤΙΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ : " ΜΑΚΑΚΑ "

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΧΩ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΥ ΘHΤΕΙΑ . Ο ΤΖΙΜΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ .