Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Αλαλούμ…..

ΑΠΌ ΚΆΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΝΕ..:ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ..!
ΠΙΣΤΗ;;ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ;ΣΥΣΤΗΜΑ;; πράγματις εμείς..;(;;;) .SEXTA EΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ. Δεν το λέω εγώ, ένας αδαής και ...κουκουλοφόρος, ανώνυμος blogger, που το παίζει δημοσιογράφος (ο αλήτης).Αλλά ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, ο κ. Πάνος Σόμπολος το είπε, κάνοντας (πάντα) ρεπορτάζ σε κάποιο τηλεοπτικό παράθυρο. Και για να αποδείξω ότι δεν έχω καμιά εμπάθεια με τον Πρόεδρο (άλλωστε δεν είμαι δημοσιογράφος, αν και γράφω δημοσίως μ' αυτό το blog) ομολογώ ότι τον καταλαβαίνω και τον δικαιολογώ. Από την κούραση του ξέφυγε το ...ΣΕΞΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ. Τόσες δουλειές κάνει ο άνθρωπος... περιστέρι ματς = Πατερούλης)…( όμως υπάρχει και ο πολυτέκνoς ..κλπ..κλπ..).Εν αντιθέσει με κάποιους ...τεμπέληδες που ενίοτε κοιμούνται και σε υπνόσακκους. ( γαμώτο… φάκα για τα παπαράτσι λες; = Ελλάδα ελεύθεροι ρεπόρτερς ; ) Δηλαδή ;; = ΣΕΧΤΑ τι;; των επαναστατών ;δεν το έγραψε κάποια προκήρυξη ,παρά μόνο ΣΕΧΤΑ.Τι γίνεται;; το ότι μας καύλωσε στο κεφάλι ίσως και το λέμε;; υπάρχουν πολλοί που σαλτάρανε και πολλοί που το έχουν επάγγελμα. ΜΠΑΤΣΟΙ …= ΣΩΜΑ..= ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.., τι λέτε επίσημα;; 16 και 29 μπαταριές δεν είναι ΙΡΑ αλλά ΜΑΦΙΑ. Αλήθεια τι λέτε;; εε…. ρεεε .. γλέντιαα.. …όμως ο Μαυρομάτης ήταν και στην Θεσπρωτία-Κομοτηνή κλπ.., πόσο στο Πανελλήνιο;; άρα και Ελληνας. Αλήθεια …;;γιατί δεν το είπε το Υπουργείο Πολιτισμού;; κ. Πρωθυπουργέ;; όλα αυτοί ;;..έέεε… ρε…γλέντια ….. ! Να σου πω Μάγκα ..: επειδή ο Μάλαμας κλέβει Πάτι Σμίθ !
Ποτέ η ΣΕΧΤΑ δεν θα σας έκανε τα χατίρια « Γούρουνοι »….να πάρετε έχτρα χρήμα για υπηρεσίες πέραν του ωραρίου .Τα συμβόλαια θανάτου είναι για χρήμα ενώ η ΣΕΧΤΑ θα είχε λόγους πολιτικούς.Επειδή τα παιδάκια δεν είναι ανιψίδια του Θεολόγου( βοήθειά μας) .Είναι…………..ΓΑΜΗΣΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ..!
Ξέρεις σύντροφε; σε προκαλεί ο έτσι...!!

ΣΧΟΛΙΟ

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ,ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ :

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.ΤΟΣΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ, ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ;;;ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΡΧΙΑ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΡΤΕΛ,ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ;;;;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ;;ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ;;;ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ;; ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ ΡΟΚ;;ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ;; ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΣΑΤΙΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ : " ΜΑΚΑΚΑ "

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΧΩ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΥ ΘHΤΕΙΑ . Ο ΤΖΙΜΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ .