Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Βρε τα Φασουλάκιαααα !! ....... ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ !

Επειδή δεν το κατάλαβα μπορείς να μου το κάνεις λιανά ... Λιάνα;; Είσαι ΚΚΕ αλλά με μετοχές στον ΠΑΟ;; Δηλαδή σαν να λέμε: « Φτωχός ο άνθρωπος αλλά με 50 καράβια και 10 εργοστάσια στην ιδιοκτησία του » !!! Ασε που λένε στους συνταξιούχους μετανάστες ,που έχουν ένα εισόδημα από τον κόπο τους, δηλαδή μια μικρούλα σύνταξη, να την δηλώσουν διαφορετικά να πάνε εκεί που εργαζόταν.Τι λε ρε ...Τουρκελλάδα;;.....πόσες φορές θα τους φορολογούν;;; π.χ.: μια στο εξωτερικό και μια όταν έρχονται σε τράπεζα ή ταχυδρομείο όπου αφαιρούν και προμήθειες για την εξυπηρέτηση..! τώρα και δεύτερο φόρο ;;στην Ελλάδα;;;Με τους Αλβανούς που παίρνουν την σύνταξη του ΟΓΑ να ρυθμίσετε αυτήν  την υπόθεση και όχι να διώξουτε τους πρώην διωγμένους  από την Ελλάδα....τότε και σήμερα.....= παλυνοστούντες εργάτες Μετανάστες του εξωτερικού.Αυτοί φτιάξανε τα χωριά στην Ελλάδα βρε παλιοαπατεώνες της Βουλής.!
Είμαστε κουμουνιστές με Βαπόρια;;; ΛΙΑΝΑΑΑΑΑ;;;;Τι καλά….. άντε βρε...ξου…… και τράβα στον Χρυσοχοίδη μπας και κάνει εκείνο το γραφείο για τα παράπονα των πολιτών, ....... διαφορετικά βλέπω τον Βέγγο να ξανασπάει πέτρες……!
Λα Μπλούμ...

ΣΧΟΛΙΟ

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ,ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ :

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.ΤΟΣΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ, ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ;;;ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΡΧΙΑ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΡΤΕΛ,ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ;;;;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ;;ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ;;;ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ;; ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ ΡΟΚ;;ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ;; ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΣΑΤΙΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ : " ΜΑΚΑΚΑ "

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΧΩ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΥ ΘHΤΕΙΑ . Ο ΤΖΙΜΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ .