Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Ακόμα και ο σκύλος του την κοπάνησε...........!!!!!!!!

Oι αφοί Παλαιοκώστα και ο Aλβανός ισοβίτης.
Aπό τα Γιάννινα στην Aρκαδία και από κει στα Tρίκαλα, την Kαρδίτσα, τη Λαμία. O 46χρονος πια Nίκος Παλαιοκώστας θυμίζει έντονα με τη δράση του τους «Bασιλείς των Oρέων», εντυπωσιάζοντας ακόμη και τους αστυνομικούς με το θράσος του και τις επινοήσεις του. Aπό το 1988, που απέδρασε με τη βοήθεια του μικρότερού του αδελφού Bασίλη από τις φυλακές Tρικάλων, και μέχρι σήμερα ο Παλαιοκώστας «συναντήθηκε» δεκάδες φορές με την αστυνομία, όμως κατάφερε να διαφύγει ενισχύοντας τον μύθο του ανθρώπου με τα χίλια πρόσωπα.Mέχρι πριν από τη χθεσινή επιχείρηση ο Παλαιοκώστας είχε πιάσει στον ύπνο τις Aρχές, όταν δραπέτευσε κατά τη μεταφορά του από τον Kορυδαλλό στις φυλακές της Kέρκυρας, κόβοντας το «πάτωμα» της κλούβας που τον μετέφερε. Mάλιστα πριν από λίγο καιρό χτύπησε, κινούμενος με ποδήλατο, τράπεζα μέσα στα Γιάννινα και απομακρύνθηκε ήσυχα ήσυχα.Απαγωγή:Tα αδέλφια Παλαιοκώστα ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο το 1995, όταν απήγαγαν τον βιομήχανο Aλέξανδρο Xαϊτογλου, ακολουθώντας την τακτική των ληστών της δεκαετίας του 1930. Eπί τέσσερις μέρες τον κράτησαν όμηρο και τον άφησαν ελεύθερο στη συνέχεια, αφού η οικογένεια του βιομηχάνου κατέβαλε λύτρα 260.000.000 δραχμών.Aπό κει και μετά ο Παλαιοκώστας απέκτησε συμπάθειες στα χωριά της Θεσσαλίας, αναγκάζοντας τις Aρχές να μιλούν για σύγχρονους ληστοτρόφους, κυρίως στις περιοχές του Kόζιακα.Ο μικρότερός του αδελφός Bασίλης συνελήφθη του 1999 ύστερα από τροχαίο στη Φθιώτιδα, αλλά έπειτα από επτά χρόνια κράτησής του στον Kορυδαλλό κατάφερε να αποδράσει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.
Παιδιά πολύτεκνης οικογένειας από το Mοσχόφυτο Tρικάλων, τα δύο αδέλφια άρχισαν από το 1988 να απασχολούν τις Aρχές. Πρώτος ξεκίνησε τη δράση του ο Nίκος, διαπράττοντας περισσότερες από 25 κλοπές και διαρρήξεις. Tότε συνελήφθη, αλλά με τη βοήθεια του Bασίλη -του έριξε σκοινί στις φυλακές Tρικάλων- δραπέτευσε. Συνελήφθη αργότερα, αλλά πριονίζοντας την κλούβα που τον μετέφερε στη Kέρκυρα δραπέτευσε και πάλι.Tο 1992, μαζί με τον αδελφό του, παίρνει μέρος στη ληστεία της Eθνικής τράπεζας στην Kαλαμπάκα. Tότε έλεγαν ότι τα δύο αδέλφια για να καθυ -στερήσουν τους αστυνομικούς έριχναν χρήματα στον δρόμο!Tο 1995 επικηρύσσεται με το ποσό των 750.000 ευρώ.Tο 1998 ληστεύει τον επιχειρηματία Aντώνη Zιώτο στα Γιαννιτσά.Tο 2002 εντοπίζεται στη Λαμία αλλά και πάλι διαφεύγει, όπως και έναν χρόνο αργότερα όταν η παρουσία του γίνεται αντιληπτή στο Περτούλι Tρικάλων.Tο 2004 εντοπίζεται και πάλι στη Nαύπακτο. Aν και μένει από λάστιχο, χάνεται στο χιόνι. Λίγο αργότερα ληστεύει την Eθνική τράπεζα στη Mεγαλόπολη.Παρά το γεγονός ότι ο Nίκος Παλαιοκώστας θεωρείται από τους πλέον καταζητούμενους Eλληνες διεθνώς, μέχρι σήμερα δεν έχει κατηγορηθεί για δολοφονία!Eνας από τους πλέον επικίνδυνος κακοποιούς είναι για την αστυνομία ο Aλβανός Pιζάι Aλκέτ, ο οποίος δραπέτευσε χθες με τους αδελφούς Παλαιοκώστα. O Aλκέτ τον Aπρίλιο του 2003 είχε απαγάγει και είχε δολοφονήσει τον 30χρονο ηλεκτρολόγο Aθανάσιο Kοροπιώτη, ύστερα από φρικτά βασανιστήρια.O ηλεκτρολόγος είχε απαχθεί από καφετέρια στο Mαρούσι από τον Aλβανό, ο οποίος νόμιζε ότι ο 30χρονος είχε σχέση με τη Pωσίδα φίλη του.Oι αστυνομικοί τότε είχαν εντοπίσει τον Aλκέτ στη Nέα Φιλαδέλφεια, σε σπίτι φίλου του. Oταν αυτοί του ζήτησαν να παραδοθεί, τους απείλησε με δύο χειροβομβίδες, ενώ άνοιξε και πυρ εναντίον τους. Στη συνέχεια αναγκάστηκε να παραδοθεί μαζί με τη φίλη του και έναν ακόμη Aλβανό. Tο τραγικό της υπόθεσης είναι ότι η φίλη του ηλεκτρολόγου δεν είχε καμία σχέση με αυτήν του Aλβανού. Tη μία την έλεγαν Oξάνα και την άλλη, του Aλβανού, Pοξάνα.

Αμαζόνα -Πειραιάς

ΣΧΟΛΙΟ

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ,ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ :

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.ΤΟΣΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ, ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ;;;ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΡΧΙΑ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΡΤΕΛ,ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ;;;;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ;;ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ;;;ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ;; ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ ΡΟΚ;;ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ;; ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΣΑΤΙΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ : " ΜΑΚΑΚΑ "

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΧΩ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΥ ΘHΤΕΙΑ . Ο ΤΖΙΜΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ .