Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

Είναι πιο αδίστακτοι από όσο φαντάζεστε...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ........
Οι εξελίξει μας έχουν ξεπεράσει, αυτά που ζούμε ξεπερνάνε προσωπικά θέλω και συμφέροντα.Ας τα δούμε από την αρχή:1ο Χτύπημα Κλούβας στου Ζωγράφου ΜΕΣΑ από το Πανεπιστημιακό Άσυλο,2ο Χτύπημα Ματατζή στην πλέον στοχοποιημένη περιοχή των Εξαρχείων...Ποιά οργάνωση που υποτίθεται ότι είναι με το εξεγερμένο κομμάτι της κοινωνίας , θα στοχοποιούσε το Άσυλο, θα έδινε αφορμή για έξαρση της καταστολής και της βίας στα Εξάρχεια και ακόμα περισσότερο στο σημείου που σκοτώθηκε το 15χρονο παιδι?Ακόμα όμως και αν δεχθούμε ότι πρόκειται για οργάνωση...ποια ένοπλη οργάνωση αν τον κόσμο κάνει δύο χτυπήματα μέσα σε διάστημα μερικών εβδομάδων...!Ποιόν ωφέλησε πραγματικά αυτό το περιστατικό?Την αστυνομία, το κράτος και το σύστημα γενικότερα...Δηλαδή θα με ρωτήσεις τώρα θες να μου πεις ότι δικοί τους πυροβόλησαν τον Ματατζή???Και εγώ θα σου απαντήσω ότι και οι άλλοι με αυτό:Εφτιαξαν 17Ν :Την περίοδο '90-'92 η ΕΥΠ σε συνεργασία πάντα με την αμερικανική CIA, φέρεται να συγκρότησε εικονική οργάνωση 17Ν, με στόχο τον αποπροσανατολισμό και τη σύγχυση στην αυθεντική οργάνωση. Γράφτηκαν προκηρύξεις-μαϊμού και μια επίθεση με ρουκέτες ελέγχεται για την αυθεντικότητά της. Την ίδια περίοδο (Μάρτιος '92) εκτυλίχθηκε το φιάσκο της Ριανκούρ, το οποίο αστυνομικές πηγές της εποχής αποδίδουν στην ΕΥΠ, από την οποία προήλθαν και οι πληροφορίες, πλην όμως στην Αστυνομία δόθηκαν ετεροχρονισμένα, όπως αναφέρουν. Για το αίνιγμα της Ριανκούρ τρεις-τέσσερις άνθρωποι φαίνεται να γνωρίζουν τα πραγματικά περιστατικά, ωστόσο δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τα πουν καθ' όσον τα περίπου 300 εκατομμύρια δραχμές που δόθηκαν ως αμοιβή έχουν γίνει πολυτελής έπαυλη στα βορειοανατολικά προάστια.
Στρατολογήσεις:Το 1985 η ΚΥΠ του Αλεξάκη αποδείχτηκε ότι τοποθετούσε βόμβες έχοντας στρατολογήσει πράκτορες όπως ο Ντάνος Κρυστάλλης, για να διεισδύσει στις τρομοκρατικές οργανώσεις.Ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης Γ. Σκουλαρίκης έχει κουραστεί εδώ και πολλά χρόνια να καταγγέλλει τη δράση των μυστικών υπηρεσιών και τα προβλήματα που δημιουργούσαν στην Αστυνομία. Το 1997, μάλιστα, κατήγγειλε στην «Ελ/πια» ότι επί υπουργίας του πράκτορες της ΚΥΠ, όπως αποκάλυψε η Αστυνομία, είχαν τοποθετήσει 4 βόμβες στην Αθήνα. Μία νέα διάσταση στο θέμα της διαπλοκής υπάρχει εδώ. Διαπλοκή δεν υπάρχει μόνο με επιχειρηματικά συμφέροντα για μπίζνες στον οικονομικό τομέα. Ίσως η χειρότερη διαπλοκή είναι η πολιτικοστρατηγική με εξτρεμιστικές οργανώσεις, καταδικασμένες από τη Δικαιοσύνη. Τα πρόσωπα (πολιτικοί οι περισσότεροι) έχουν προσφέρει πολύτιμη βοήθεια στην εξτρεμιστική και ρατσιστική οργάνωση της Scientology με διάφορους τρόπους που περιγράφουμε συνοπτικά στη συνέχεια ή γενικά θεωρούνται ως ενάντιοι στην Ορθόδοξη Εκκλησία με τους οποίους η κάθε οργάνωση μπορεί να συνεργαστεί. Επιπλέον, πολιτικοί-δημοσιογράφοι με προσεκτικά διαμορφωμένο "πατριωτικό" προφίλ παρεμπόδισαν την αποκάλυψη μερικών στοιχείων των κρατικών υπηρεσιών και φυσικά, ούτε κουβέντα για σχετικό κοινοβουλευτικό έλεγχο. Πολύς κόσμος κραύγαζε για τις τεράστιες μίζες που έπαιρναν και τα χρήματα που έκαναν φτερά από τον κρατικό κορβανά. Βέβαια το όλο σύστημα είχε τόσο διαβρωθεί που κανένας, από καμιά εξουσία,δεν μπορούσε να τις σταματήσει. H μίζα έγινε θεσμός. Όσοι από τους δημοσιογράφους «είχαν το θράσος» να αποκαλύψουν πραγματικά σκάνδαλα αποκεφαλίσθηκαν, ενώ την ίδια στιγμή κάποιοι άλλοι εγκάθετοι αποκάλυπταν δήθεν σκάνδαλα για να τυφλώνουν το λαό. Όσοι από την αστυνομία θέλησαν να αντισταθούν, αντικαταστάθηκαν, όσοι από τους δικαστές δεν θέλησαν να μπουν στα κυκλώματα, έμειναν στο περιθώριο φοβισμένοι, αφού κανένας δεν θα τους κάλυπτε εάν επιχειρούσαν να αποκαλύψουν και να τιμωρήσουν τους διεφθαρμένους. Όσοι πολιτικοί δεν άντεξαν τη δυσοσμία της διαφθοράς έφυγαν τρομαγμένοι ή προσπάθησαν να κάνουν ένα νέο κόμμα, όσοι δημοσιογράφοι θέλησαν να κάνουν πραγματικές αποκαλύψεις εξαφανίσθηκαν.Tο σύστημα έπρεπε να γίνει αυταρχικό γιατί έτσι τους βολεύει, σχεδόν φασιστικό, αλλά με την επένδυση της Δημοκρατίας ή καλύτερα μια επίφαση δημοκρατίας.Τελικά σχεδόν ολόκληρη η κρατική μηχανή που είναι δήθεν ταγμένη στην εξυπηρέτηση του λαού, δεν κουνά ούτε το δαχτυλάκι της εάν δεν λαδωθεί.

ΣΧΟΛΙΟ

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ,ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ :

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.ΤΟΣΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ, ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ;;;ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΡΧΙΑ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΡΤΕΛ,ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ;;;;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ;;ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ;;;ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ;; ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ ΡΟΚ;;ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ;; ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΣΑΤΙΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ : " ΜΑΚΑΚΑ "

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΧΩ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΥ ΘHΤΕΙΑ . Ο ΤΖΙΜΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ .