Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2008

ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ 2008 " ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ Η ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΝΙΚΑ "

ΜΑΤΙΑ ΔΥΟ ,ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΙΚΡΗ,ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ.
" ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΑΚΙΑ - ΜΑΚΙΑ" .
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ,ΜΕ ΑΡΙΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. Η ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ,ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΑΠΟΜΑΖΩΜΑΤΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ, ΠΟΥ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΗΝΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ.
ΝΑΙ :Η ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ: " ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ" .
ΑΚΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ, ΜΕ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ.

ΣΧΟΛΙΟ

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ,ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ :

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.ΤΟΣΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ, ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ;;;ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΡΧΙΑ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΡΤΕΛ,ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ;;;;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ;;ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ;;;ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ;; ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ ΡΟΚ;;ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ;; ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΣΑΤΙΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ : " ΜΑΚΑΚΑ "

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΧΩ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΥ ΘHΤΕΙΑ . Ο ΤΖΙΜΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ .

Στέλιος Καζαντζίδης

Loading...

Δ. Μητροπάνος

Loading...

Γ.Νταλάρας

Loading...

Δ.Πουλικάκος

Loading...

Che la revulotion

Loading...